Industri Nyheder

Hvad er princippet om en selvoppustelig redningsvest

2021-09-17
Automatisk oppustelige redningsveste er hovedsageligt sammensat af airbags, små højtryksgasflasker og automatiske oppustningsventiler osv., velegnet til brug i marine- og vandsidearbejde. Normalt (ikke oppustet) bæres hele den oppustelige redningsvest på en persons krop som en vest. Produktet er let og kompakt, og hindrer ikke folks arbejde, når det bæres, og overvinder de uønskede egenskaber ved traditionelle skumredningsveste såsom omfangsrigt og varm varme.

Når airbaggen er faldet i vandet, pustes den automatisk op og pustes op i en redningsvest eller redningsbåd med en opdrift på mere end 15 kilo inden for 5 sekunder, så en persons hoved og skuldre kan komme til overfladen og yde sikkerhedsbeskyttelse. Når bærerens hoved falder i vandet eller er i koma på grund af en skade, kan det automatisk justere holdningen ved at gå i vandet, så hovedet altid er på hovedet, hvilket kan give den bedste sikkerhed og redning.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept