Industri Nyheder

Australiens premierminister blev bøde tusindvis af dollars for ikke at have på en redningsvest

2018-11-26
Turnbull kørte sin egen oppustelige båd nær Sydney Harbour fra molen til stranden på den anden side og blev fundet ikke iført en redningsvest. NSW Roads and Maritime Bureau foretog en undersøgelse af sagen og meddelte den 29. at den pålagt premierministeren en bøde på AUD 250.

Efter hændelsen udgav Turnbull også en "review" på sociale medier den 28.. Han sagde: "Vandsikkerhed er særlig vigtig på dette tidspunkt på året. Vi skal være særlig opmærksomme på reglerne om redningsveste. I går (27) kørte jeg en oppustelig båd fra molen til stranden - kun 20 meter væk. Men jeg havde ikke en redningsvest. I dag (28) kaldte NSW Maritime Bureau mig fordi jeg var alene, men jeg havde ikke redningsveste i henhold til reglerne. Reglerne ser nogle gange mekanisk ud, men det er at garantere os. Sikkerheden, vi bør alle overholde. Det fik mig til at lære en lektion: uanset hvor tæt jeg er fra kysten, vil jeg bære en redningsvest, ligesom når jeg kører en robåd. "
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept