Industri Nyheder

Karakteristika og brug af rebstøberen

2018-09-12
Afhængigt af applikationen kan den opdeles i vand, jord, amfibie og andre konfigurationer.
 
Rebetøjet består af: et pistollegeme, et livstove, et trækkraft, en lanceringsapparat, en lanceringsflaske, en automatisk pumpehjul, en redningsvest, et plastikafskærmning og lignende.
Tauetøberen vedtager kraften i højtryksluft, realiserer fjerndistributionsprojektil med jetfremdrivningsprincip og er praktisk og hurtigt livreddende udstyr til langdistance på vand. Den har god manøvredygtighed, lille lyd ved lancering, ingen flamme, sikker og pålidelig drift; højtryksresistens, anti-korrosion mv. Lavet af materialer af høj kvalitet til lang levetid. Det kan også bruges som et reb på land. Genanvendelige og lave omkostninger til brug.
 
Rope thrower funktioner:
Tauetøberen er en pneumatisk og bekvem livreddende kasteanordning, der anvender CO2-gascylinder som luftkilde. Det er let i vægt, let at bære, let at betjene, og kasteafstanden kan nå mere end 75 M. Den kan bruges som en anti-snorking, brandbekæmpelse og anden vandbesparende redning kaster automatisk oppustelig redningsbøjle og kaster reb redning. Projektilskallen har en halefin, som har stærk vindmotstand og høj kasterøjagtighed. Warhead konfiguration: udstyret med to automatiske oppustelige rednings projektorier, to rednings projektiler og en træningsbombe; redningsbomben består af ABS plastskal og aluminiumlegeringsrør. Redningsbomben er udstyret med 110m nylon reb, som kan genbruges og genanvendes. Valgfri 1,5L kompressionscylinder og pneumatisk hurtigkobling, nok til 8-12 gange. genbruge.
 
Sådan bruger du tovkasteren:
1. Kontrollér udstyret. Før brug skal du kontrollere, om udstyret er i god stand, og der er intet traume på cylinderens overflade.
2. Forbered udstyr. Gasflasken er fast forbundet til rebet ved at forbinde krogen, gascylinderen er monteret på ejektoren, inflationsporten er forbundet med gaskildecylinderen, og sikkerhedsnålen er installeret.
3. Inflate. Åbn cylinderventilen lidt, og lad cylinderen være på 15-20Mpa.
4. Launch. Træk sikkerhedsnålen ud i en passende vinkel (typisk 35 grader) og anslå starthøjden for at udløse senderen til at starte.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept